Jesenje i zimske nijanse // NAILS

U danaơnjem postu vam prikazujem neke od mojih omiljenih nijansi lakova, i to one koje volim da nosim u ovom hladnijem periodu godine. Predstaviću vam nekoliko lakova koji mene asociraju na sneg, zimu, praznike...



Počeću od boje čiji nisam neki veliki ljubitelj, ali u ovo doba godine mi se jako dopadaju. Prvi lak na donjoj fotografiji je China Glaze - Westside Warrior, prava maslinasto zelena nijansa, idealna za hladne jesenje dane. Sledeći lak u ovom slučaju nema nalepnicu niti bilo kakvu informaciju (ko je čitao post o sajamskim novitetima zna o čemu se radi), a naĆŸalost ne mogu vam reći koji broj laka je u pitanju. MoĆŸete ga pronaći među Golden Rose Wow lakovima. Prava praznična boja, koja podseća na BoĆŸić, jelku i 'ugly sweaters'. Idealna za kombinovanje sa crvenim nijansama, a njih moĆŸete videti na sledećoj fotografiji.


Crvene nijanse su neizostavne kada su praznični periodi u pitanju, ako mene pitate. Ơljokice takođe. Bilo da se odlučite da klasičan crveni manikir, ili ga upotpunite nečim poput ơljokica, evo mojih predloga - Golden Rose Rich Color #22, China Glaze - Ruby Pumps, Aura - Soulmates, China Glaze - I Pink I Can, Essence Special Effect Topper - Cicrus Confetti.

http://komabunny.blogspot.rs/2015/02/soulmate.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/05/i-pink-i-can.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/08/matching-manicures-glitter.html


Nemoguće je izostaviti moje omiljene neutralne, braon, zlatne nijanse. Preporučujem Golden Rose Wow #47, China Glaze - I'm Not Lion, Golden Rose Rich Color #113, China Glaze - Swing Baby.

http://komabunny.blogspot.rs/2015/08/china-glaze-miljenik-nails.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/05/im-not-lion.html
http://komabunny.blogspot.rs/2015/01/golden-rose-113.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/07/swing-baby.html


A sada oni lakovi koji prizivaju sneg. Iako nisam veliki ljubitelj hladnoće, trudim se da mi to ne utiče na raspoloĆŸenje i totalno me hvata praznični duh! :)
Ukoliko me pratite redovno znate već koliko volim bele lakove i ơljokice. Probajte da ih nosite zajedno, biće to dobitna kombinacija! China Glaze - Luxe and Lush, Golden Rose Wow #01, China Glaze - There's Snow One Like You, OPI - Servin' Up Sparkle, China Glaze - Glistening Snow.

http://komabunny.blogspot.rs/2013/06/white-on-white.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/04/glitter-gradijent.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/01/matching-manicures-pahuljice.html
http://komabunny.blogspot.rs/2014/07/matching-manicures-manikir-sa-pinteresta.html
http://komabunny.blogspot.rs/2015/01/matching-manicures-galaxy.html


Kako sam skoro nosila neke od ovih plavih nijansi asocirale su me na zimu, pa evo ih u ovom postu, u poslednjoj grupi lakova. U pitanju su Golden Rose Rich Color 3D Glaze Topcoat #09, Essence - Serendipity, Misslyn - Heaven On Earth, Golden Rose Wow #83.

http://komabunny.blogspot.rs/2015/10/heaven-od-earth-nails.html


To bi bilo to ĆĄto se tiče mojih favorita za ova godiĆĄnja doba. Dodala bih joĆĄ da su China Glaze - I Pink I Can, Essence Special Effect Topper - Cicrus Confetti, China Glaze - Luxe and Lush,  OPI - Servin' Up Sparkle i Golden Rose Rich Color #09 toperi i maĆŸu se preko nekih drugih lakova, odnosno neće vam pokriti nokatnu ploču u potpunosti. Dok je u slučaju dva China Glaze laka u zlatnoj i srebrnoj varijanti to drugačije. Dva sloja su vam dovoljna.
Ispod svake fotografije odnosno teksta ću vam linkovati recenzije ka lakovima o kojima sam pisala na blogu.
Ukoliko ĆŸelite da vidite koje su mi omiljene nijanse na usnama za ovo godiĆĄnje doba pogledajte ovaj post - http://komabunny.blogspot.rs/2014/11/omiljene-jesenjezimske-nijanse.html

Nadam se da vam se ovaj post dopao, meni je svakako bilo zanimljivo da ga sastavim. Koje su to vaĆĄe omiljene nijanse i koja vam se od ovih mojih najviĆĄe dopada?

Share:

19 comments

  1. Super ste pravi praznice lak za nokte ☺(y)

    ReplyDelete
  2. Super post :) There's snow one like you je potpuno poseban i jedinstven lak i mnogo mi je drago da ga imam, posebno u ovom periodu, odlično glumi sneg :) Ruby Pumps je jedan od najlepơih prazničnijih crvendaća u mojoj kolekciji i baơ ga volim. Circus Confetti sam mazala za neki doček, i on je potpuno prazničan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno. :) Da, da, ta dva CG laka su mi totalno zimski i praznični. :) A za doček ja vidim samo ơljokice, gomilu ơljokica! :D

      Delete
  3. O pa imam sa svake fotke po nesto. :)
    Ja mnogo volim Luxe & Lush mada ga bas retko nosim. Moracu uskoro da namazem There's snow one like you. Znam da je mnogima grozan al je meni predivan. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne čudi me. :)
      Da, to je loĆĄa strana kada imaĆĄ mnogo lakova, mnogi su zapostavljeni. A stvarno je lep. :)
      Ne znam kome je grozan, meni je predivan! :) <3

      Delete
  4. Ooo kako divan post, baĆĄ uveliko planiram da piĆĄem na tu temu. Zaljubila sam se u China Glaze belog teksturca kad sam ga videla kod Head in the clouds na blogu, ali nigde ne mogu da naletim na njega, uvek je razgrabljen. Big like za igračkice u pozadini, oboĆŸavam ih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj hvala ti puno!! <3
      Pa naravno, ona nas je sve zarazila, i ja sam ga tamo prvi put videla. Na sajtu je na akciji i koĆĄta 349 dinara. Pa ne znam da li ti se isplati da naručiĆĄ moĆŸda?
      I ja, preslatke su mi!

      Delete
  5. Krasnih lakova tu ima, ali There's Snow One Like You je daleko najzanimljiviji :) Jednom bude i na mojim noktima :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja bukvakno ne znam koji bih pre lakirala. I kad nalakiram predivan mi je, nosila bih ga 10 dana, a sa druge strane jedva čekam sledeći. :D Od tebe očekujem neki predivan manikir. :)

      Delete
  6. Wow, plava ekipa mi je super! :D GR ĆĄljokasti i Misslyn posebno :)

    ReplyDelete
  7. Zelembaći su mnogo dobri. Baơ mi se sviđaju.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Ne zna se koji je lepse :-) svaki mi se dopada, i svaki ti super stoji :-) :-) Iako imam dosta lakova u kolekciji, od ovih ovde posedujem samo GR 3D top coat 09, ali slabo ga nesto kombinujem. Volela bih da vidim kako ga ti kombinujes :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Brankice. :)
      Joơ davno sam spremila post o njemu, ali čeka na objavu. Probaću da ubacim joơ par slika u nekim drugačijim kombinacijama pa ću objaviti post. :)

      Delete